![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj3JOc-oWUbU7E9hbfxPlihX6uCO8ikCqg0-PoruwRlOjuqEdvslY376Mvqzel7tSrBBjL8EVZqr_3fPJ_lHQ2r6JHfthqXVTsGNLZ-Xpp7eHrfuUsjg5MZ4iHqOk3p2Q8s5iVZLlV6uMHM/s320/rundsvlees1.jpg)
Eet je best niet:
varkensvlees
alle bewerkte vleessoorten als beleg voor op brood zoals salami, diverse soorten worst, americain prepare, martino,...
Waarom?
Omdat deze soorten een grote hoeveelheid verzadigd vet bevatten die slecht zijn voor je gezondheid en het risico op hart-en vaatziekten laten toenemen. Ze zorgen er ook voor dat je die laag vet op je buik niet weg krijgt.
Eet je best wel:
Kippenborst
kippen brochette
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiODZZE04odmzEBWjEr60JcxguUahbCStOWfN9hmCyKwQToA6d7HU5zdSPtRO15zGgYBZ8g9B1f8X0ZRyCdT0OT8zib1uiCxmkgTuOJbP7mpTRjut5HXTnZXnniUf4Kia6Qn37b7T7JFJ7y/s320/kip2.jpg)
kalkoenborst
kalkoen brochette
lamsvlees lamsburger
mager rundsvlees (steak)
100% rundsburger
paardenvlees
Voor op de boterham:
Rosbief
Paardefilet
kalkoenham
Kipfilet
Waarom? Om dat deze soorten allemaal mager zijn en dus veel minder verzadigd vet bevatten, waardoor ze gezonder voor je zijn, en ze zorgen dat je sneller lichaamsvet verbrand.
Met sportieve groeten,
Lorenz De Grande
www.fit-life.be
Geen opmerkingen:
Een reactie posten