vrijdag 29 mei 2009

De 5 meest gemaakte fouten die ervoor zorgen dat je geen vet verbrand

De 5 grootste fouten die ervoor zorgen dat je geen vet verbrand, op een rijtje:



1. Urenlang op een crosstrainer staan en dit een "training" noemen.

60 min lang op een loopband, crosstrainer of fiets bezig zijn noem ik geen training, dit is je tijd verdoen. Het vet op je buik zal er allezinds niet mee verdwijnen.



2. Geen gewichten tillen.

Enkel door 2 tot 3 keer per week intensieve krachttraining te doen zal je een slank en strak lichaam realiseren. En ja, ook voor vrouwen geld hetzelfde. Vrouwen moeten zeker geen schrik hebben om té gespierd te worden, want doordat het hormonenstelsel anders in elkaar zit als dat van een man, is het praktisch onmogelijk om een hulk te worden. Wees zeker niet bang om je gewichten geleidelijk aan op te voeren.



3. Niet frequent trainen

Krachttraining heeft enkel effect als er op regelmatig basis met gewichten getraind wordt. 2 keer per week is een minimum om zichtbaar resultaat te halen.



4. Niet het juiste voedsel eten

Als je punt 1, 2, 3 en 5 goed opvolgt maar punt 4 niet, dan begin je er beter niet aan want enkel door de juiste voedingsmiddelen te eten zal het vet op je buik, benen en billen voorgoed verdwijnen.



5. Niet voldoende water drinken

Een minimum van 1,5 tot 2 liter water per dag is essentieel om optimaal vet te verbranden. Vochttekort leid tot uitdrogingsverschijnselen, en zorgt ervoor dat afvalstoffen niet goed afgevoerd worden waardoor afslanken bijna tot niet mogelijk is.






Met sportieve groeten,

Lorenz De Grande
www.fit-life.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten